header

BureaumateriaalBruneau

Bureaumateriaal | Ontdek ons ruim aanbod bij JM Bruneau!

JM Bruneau staat bekend als de online specialist op het vlak van bureaumateriaal. Met meer dan 150.000 kantoorartikelen en meer dan 60 jaar vakervaring bent u hier dan ook aan het goede adres voor al uw bureaumateriaal. Dit zijn de belangrijkste categorieën van bureaumateriaal die JM Bruneau altijd in stock heeft:

  • Kantoormeubelen: Hier vind u kwalitatieve burelen, directiemeubilair, vergadertafels, informatica- en algemene werkposten en nog veel meer meubilair voor kantoren of bvb. scholen terug.
  • Bureaustoelen : De professionele zit-sectie van JM Bruneau. Ga voor trendy, ergonomische bureaustoelen of eerder voor standingvolle lederen fauteuils. Maak direct een goede eerste indruk dankzij de ruime selectie design onthaalzetels en –stoelen. Kortom: zoekt u een stoel of fauteuil voor uw kantoor, zoek dan niet verder.
  • Magazijnrekken: In een kantoor is er altijd behoefte aan opbergruimte. JM Bruneau biedt u die opbergruimte in alle maten en kleuren aan: trendy kubussen in opvallende kleuren, strakke bibliotheekkasten, hoge rekken, lage rekken, kasten met rolluiken, kasten met klap- of plooideuren, kasten met schuifdeuren, meubels voor hangmappen, meubels die u makkelijk kan verplaatsen, die u makkelijk kan combineren tot grotere gehelen, ... er zijn te veel mogelijkheden om op te noemen. Ontdek hier de opbergoplossing voor uw bureaumateriaal.
  • Kantoormateriaal: Het klein bureaumateriaal van JM Bruneau omvat alles wat u nodig heeft voor uw dagdagelijkse taak op kantoor. Bestel hier aan de scherpste prijs schriften, papier, schrijfgerief, mappen en ander klein bureaumateriaal zoals perforators, nietjesmachines, paperclips of markers.
  • Informatica: Ook op het vlak van informatica staat JM Bruneau zijn mannetje. Hier vindt u alles terug op het vlak van projectie, digitale fototoestellen, opslagmedia (USB sticks, CD, DVD, externe harde schijven), computertoebehoren, telefonie en fax, rekenmachines en papierversnipperaars. Dus ook voor electronisch bureaumateriaal is JM Bruneau de perfecte leverancier.
  • Inktpatronen: Inktpatronen bestelt u heel eenvoudig in onze Cartridge Shop: selecteer gewoon het merk en type van uw printer en vind direct de cartridges die u zoekt.
  • Magazijn en hygiëne: Een kantoor draait niet alleen op bureaumateriaal. In deze sectie vindt u producten voor hygiëne en onderhoud terug, alle mogelijke verpakkingen en stockeringsmogelijkheden, veiligheidsuitrustingen, domotica, drankenverdeler of los verpakte koude en warme dranken, ...

U ziet het: JM Bruneau is uw “one-stop-shop” voor bureaumateriaal. Bestel online of telefonisch, wij leveren binnen de 24 uur.