header

Voordelen van Bureau Onderlegger? Bestel nu bij JM Bruneau!Bruneau

Er zijn verschillende soorten onderleggers voor bureaus verkrijgbaar, in verschillende materialen en stijlen (papier, PVC, kleurloos of met design enzovoort). Deze verschillende soorten onderleggers hebben bovendien verschillende functies: ze zijn bruikbaar om op te noteren, om een bureau netjes te houden, om een bureau te beschermen tegen krassen of kerven enzovoort.

Uiteraard heeft JM Bruneau heel wat onderleggers voor bureaus in aanbieding, met op de eerste plaats de Clear. Dit model kan tegelijkertijd fungeren als onderlegger voor een optimaal schrijfcomfort en als reuze muismat die perfect aangepast is aan een omgeving met heel wat computerapparatuur. Een belangrijk kenmerk is dat de onderlegger superdun is: 700 micron bij zowel het model Clear als bij de Classic en 1.400 micron bij het model Undercover.

De modellen uit deze serie zijn allen gemaakt van materiaal van superieure kwaliteit, wat betekent dat ze garant staan voor een perfecte geleiding. Qua gebruiksvriendelijkheid zijn deze modellen simpelweg onklopbaar.

Het antislipkarakter wordt gegarandeerd door klevende microdruppels op de achterkant. De onderleggers bieden de gebruiker een perfecte steun, ze vermijden beschadiging van de onderliggende oppervlakte en stapelen geen stof op. Reinigen is doodeenvoudig en kan met een spons gebeuren. Bovendien mag ook het milieuvriendelijk aspect niet worden vergeten, de onderleggers zijn immers gemaakt uit recycleerbaar polypropyleen.

De bureau onderlegger Undercover met flap biedt een ideale bescherming voor foto's en documenten. Dankzij de zwarte achtergrond wordt een perfect contrast gegarandeerd. De Clear transparant is – zoals de naam al laat vermoeden – doorschijnend. De gebruiker ziet de oppervlakte van het bureau en heeft toch de garantie van een perfecte bescherming. Er zijn van dit model van bureau onderlegger twee formaten beschikbaar: de Standaard (met als afmetingen 62 x 47 cm) en de Conference (afmetingen 45 x 30,7 cm).

Het aanbod van JM Bruneau omvat verder nog een bureau onderlegger met als afmetingen 50 x 65 cm. Kenmerkend is het wasbaar schrijfvlak, dat niet reflecteert en bestand is tegen UV-stralen. De achterzijde is slipvrij. Bij dit model kan de klant kiezen uit vier verschillende kleuren. Er is ook een kleiner formaat beschikbaar.

De bureau onderlegger Cep Tonic is blauw van kleur, met een transparant uiterlijk. Het oppervlakte is perfect aangepast aan een PCmuis en garandeert een maximale bescherming van elke werktafel. Deze onderlegger is warmtebestendig, van vervormingen is zodoende geen sprake. Hij is gemaakt uit PVC, met een antistatisch en antiweerkaatsend karakter. Vermelden we nog dat dit model recto en verso afwasbaar is.

Een bijzondere vermelding verdient een tweetalige papieren bureau onderlegger met maandelijkse en wekelijkse kalender voor 2010 – 2011. Op het oppervlakte zijn tussenruimten voorzien om opmerkingen te noteren.

JM Bruneau heeft ook snij onderleggers van het merk Maped. Deze onderleggers werden speciaal ontwikkeld om uw bureau te beschermen tegen krassen door een cutter. De onderleggers zijn bijzonder robuust, met een dikte van 3 mm.