header

BruneauPerso.be: Personalise your business

Bruneau gaat verder

In ons kader van voortdurende innovatie en diversificatie lanceert JM Bruneau een nieuw internetbedrijf. BruneauPerso is een jong internetbedrijf dat een kleine 3.000 relatiegeschenken en promotieartikelen aanbiedt. Deze artikelen kunnen met uw merkteken of logo gepersonaliseerd worden! Kortom, het communicatiemiddel bij uitstek om uw klanten te bedanken, te binden of uw klantenkring verder uit te breiden. Het juiste geschenk geeft een hoge gevoelswaarde en zal door uw klanten en zakenrelaties zeker geapprecieerd worden. Neem snel een kijkje op onze site en ontdek het ruime aanbod aan personaliseerbare geschenken en promotiemateriaal.

Een ruime keuze aan reklameartikelen en personaliseerbare geschenken

Met bijna 3.000 artikelen in onze catalogus en op de Bruneauperso.be site vindt u, in één oogopslag, het ideale geschenk voor uw bestaande en toekomstige klanten.

On-line personaliseren

Dankzij de online markeringssimulatie, hebt u onmiddellijk zicht op het eindresultaat van uw naam of logo op het product van uw keuze.

De scherpste prijzen, zelfs voor geringe hoeveelheden

Om u als klant te laten profiteren van de laagst mogelijke prijzen, zelfs voor kleine hoeveelheden, werden zeer minieme marges berekend.

De ervaring van een merk met naam en faam: Bruneau

Dankzij de ervaring van het moederbedrijf JM Bruneau NV en de internationale 3Suisses Groep, is BruneauPerso zich aan het ontpoppen tot de specialist in relatiegeschenken en promotiemateriaal. JM Bruneau maakt deel uit van de Otto Versand groep, het eerste wereldwijd opererend postorderconcern. U hoeft dan ook niet bang te zijn om ook aan Bruneauperso.be uw vertrouwen te schenken voor al uw gepersonaliseerde geschenken: U vindt hier hetzelfde professionalisme, dezelfde service, leveringsvoorwaarden en persoonlijke touch.

Wat u ook zoekt, u vindt het bij Bruneauperso.be!

Wij bieden u een compleet gamma van promotieartikelen aan:

  • Media en Technologie: lcd-wekkers op waterenergie, digitale fotolijstjes, MP4-spelers, uurwerken, weerstations
  • Schrijven: papierwaren, balpennen, mobiele pennen, vulpennen
  • Vrije tijd en Games: dominospellen, spelkaarten, sudoku's, tennissets
  • Kantooromgeving: kantooraccessoires, USB-sticks, computermuizen, informaticapacks, rekenmachines
  • Thuis en Wonen: koffiesets, wijnsets, flesopeners geparfumeerde kaarsen
  • Reizen en Tassen: mobiele barbecues, rugzakken, toilettassen, winkeltassen,
  • Gereedschap en Licht: zakmessen, autosets, gereedschapssets, zaklampen
  • Lichaamsverzorging: schoenpoetssets, handgels, verfrissingsdoekjes