header

Brother P-Touch - Merk in de kijkerBruneau

Brother is onder andere bekend vanwege het Brother P-touch Electronic Labeling System, dat vaak wordt beschouwd als de snelste en meest efficiënte manier om labels te maken voor zakelijke of voor industriële toepassingen. Het bedrijf heeft echter heel wat andere producten in huis, waaronder printers, faxmachines, mobiele producten, typewriters enzovoort.

Brother beschikt over een ruim aanbod van handheld en desktop PTouch toestellen voor het printen van labels met uw PC of Mac. De Ptouch elektronische label makers staan garant voor duurzame, kleurrijke labels. Bijna alle P-touch linten en etiketten zijn resistent tegen water, morsen, warmte, koude en andere agressieve omgevingen.

Een interessant product van het bedrijf is de Brother PT1280 DT, een betaalbare, veelzijdige Home and Office Labeler. Dit toestel beschikt over een handig 15 karakter display waarop u maximaal 2 lijnen kunt lezen.

De draagbare Brother PT 1010 Labeler met rubberen grip is betaalbaar, betrouwbaar en heeft veel extra functies: printen op 2 lijnen, 8 verschillende stijlen en 3 groottes. Het toestel beschikt over een LCD display van 12 karakters. Dankzij het compacte formaat is dit toestel overal te gebruiken. Het is de perfecte oplossing voor het labelen in huis, in de tuin, in het kantoor en in kleine bedrijven.

Naast de Brother P-Touch toestellen biedt JM Bruneau ook de bijhorende linten aan:

  • Brother M niet-gelamineerde linten. Brother M linten zijn niet-gelamineerde P-Touch tapes met standaardlijm. Ze zijn aanbevolen voor thuis en gebruik binnenshuis en zijn het best geschikt voor vlakke droge oppervlakken.
  • Brother TZ en TC gelamineerde linten. Gelamineerde Brother linten hechten zich op vrijwel elk oppervlak en zijn sterk genoeg om krassen te weerstaan. Omdat deze linten waterbestendig zijn, kunnen ze ook buiten worden gebruikt. Ze weerstaan vlekken van welke aard ook – van water over olie en chemicaliën. De linten vervagen niet onder invloed van zware UV-stralen en blijven kleven bij hoge of lage temperaturen.