header

Breng alle kleuren van de regenboog in huis met Posca!Aankooptips

De verfmarkers van Posca op basis van water kunnen voor een groot aantal oppervlakken aangewend worden. Dit kwaliteitsvol assortiment met uitzonderlijke eigenschappen en beschikbaar in heldere kleuren wordt al snel uw bondgenoot bij al uw creaties: technische werkjes, artistieke taken, gepersonaliseerd materiaal of creatieve bezigheden. Voor zowel jong als oud, voor gebruik op school als op kantoor: fleur uw omgeving op met vrolijke kleuren.

De markers van Posca zijn uiterst polyvalent en onmiddellijk klaar voor gebruik. U heeft bij het schrijven, tekenen, verven of decoreren een uitgebreid palet met verschillende kleurschakeringen ter beschikking. De kleuren, samengesteld uit water en gepigmenteerde inkt, vermengen zich en kunnen ook in lagen aangebracht worden waardoor u aan uw presentaties, tekeningen en maquettes reliëf aanbrengt. Laat uw fantasie gerust op hol slaan! Beter nog, de markers van Posca kunnen op alle oppervlakken gebruikt worden: hout, karton, plastic, glas of aluminium. Dit weerhoudt u dus niet langer om op een eenvoudige manier al uw bureaumateriaal en de bijhorende accessoires te personaliseren, waardoor uw omgeving een hoog professionalisme uitstraalt. Van uw computermuis tot uw eigen persoonlijke mok, gaande van lades tot hefboommappen: uw creativiteit kent geen grenzen meer!

Posca biedt u markers met een goede weerstand tegen water en licht, die onuitwisbaar zijn op poreuze oppervlakken. U vindt ze in alle mogelijke formaten en uitvoeringen: met een extrafijne, fijne of gemiddelde kegelpunt, met een brede schuine punt of met een penseelpunt. Dit innoverend merk biedt u zodanig veel mogelijkheden dat het moeilijk wordt een keuze te maken!

Het is bijna onmogelijk te weerstaan aan de multifunctionele verfmarkers van Posca! Ze zijn eenvoudig te hanteren, bestaan in diverse kleuren, en bewijzen hun nut. U kunt ze immers gebruiken bij het decoreren en zelfs het personaliseren van uw voorwerpen. Geniet van alle vrijheid bij de creatie van een persoonlijke en originele sfeer, zonder dat dit invloed heeft op uw concentratie en uw welzijn.

Verras uw collega’s, laat uw verbeelding de vrije gang gaan en verbluf iedereen met uw talent! Dankzij dit uniek en vernieuwend assortiment van markers haalt u een nieuwe portie energie binnen in een fantasierijk landschap.