header

Bescherm uw kantoorvloer met de juiste vloerbeschermingsplaatBruneau

Er zijn verschillende soorten platen verkrijgbaar om een kantoorvloer te beschermen tegen krassen gemaakt door een bureaustoel. Het aanbod omvat zowel vloerbeschermingsplaten met uitsnijding als platen zonder uitsnijding. Wat is de beste keuze voor uw kantoor? Die keuze is afhankelijk van verschillende factoren, onder andere van de ondergrond. In ieder geval is het belangrijk om te vermijden dat de ondergrond beschadigd wordt door (onverwachte) bewegingen van bureaustoelen of andere kantoormeubelen. Hou er ook rekening mee dat de ]vloerbeschermingsplaat een bufferfunctie kan hebben in geval het kantoor wordt gekuist.

JM Bruneau heeft in zijn catalogus een ruim aanbod van vloerbeschermingsplaten beschikbaar, met voor ieder wat wils. Het aanbod omvat onder andere een vloerbeschermingsplaat met insnijding en met afmetingen 121 x 92 cm, een model bestemd voor een rechthoekig gladde vloer. Verder zijn er vloerbeschermingsplaten met een insnijding. Deze platen zijn gemaakt uit PVC en transparant. Ze kunnen zowel gebruikt worden voor gladde vloeren als voor oppervlaktes bekleed met tapijt.

Daarnaast omvat het aanbod ook een gladde vloerbeschermingsplaat met motief Floortex. Deze is gemaakt in polycarbonaat en garandeert een uitstekende weerstand. Het oppervlak is effen, wat maakt dat de plaats geschikt is voor iedere ondergrond. Er zijn verschillende formaten beschikbaar, onder andere met antislip coating.

Een andere vloerbeschermingsplaat Floortex in polycarbonaat biedt een ultradoeltreffende bescherming. De kwaliteit van deze plaat is meer dan uitstekend, wat blijkt uit de levenslange garantie die wordt gegeven. Met een brandbestendigheid van klasse M2 biedt ze bescherming tegen krassen en perforatie. Het oppervlak is perfect effen en daardoor geschikt voor alle types vloer. Opvallende zijn de schuine randen. JM Bruneau heeft twee modellen in aanbod: eentje voor tapijtvloeren en eentje dat behandeld is met antislip speciaal voor gladde vloeren. Deze vloerbeschermingsplaten zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

De bedoeling van een vloerbeschermingsplaat is dat ze onder de bureaustoel en/of onder de werktafel wordt gelegd. Het nut van deze platen beseft u slechts wanneer de vloer van het kantoor is beschadigd. Wie zich wil overtuigen van het nut van een vloerbeschermingsplaat, mag zich altijd wenden tot een specialist in kantoorinrichting. JM Bruneau heeft terzake heel wat ervaring in huis en stelt zijn kennis graag ter uwer beschikking.