header

Avery lanceert Label pads en Note tabsBruneau

Avery, één van de toonaangevende fabrikanten als het over etiketten gaat, lanceert een nieuwe productlijn binnen zijn uitgebreide gamma. Met de innoverende Label pads en Note tabs wordt uw werk thuis en op het werk nog eenvoudiger en overzichtelijker. Op die manier probeert Avery in te spelen op de vraag naar meer flexibiliteit en gebruiksgemak. Binnen deze lijn bestaan er 24 referenties die opgesplitst kunnen worden in 2 soorten: Label pads en Note tabs.

Label pads

Label pads bestaan in 10 varianten. Het unieke aan de Label pads is dat ze, naast het feit in diverse formaten en kleuren worden aangeboden, ook voorzien zijn van een niet-klevende tab die zelfs eenvoudig kan afgescheurd worden. Gezien deze Label pads ook nog eens beschrijfbaar zijn, kunnen deze gebruikt worden als etiket of indexeringstool. De pad is makkelijk af te nemen en terug op te plakken. Bovendien heeft deze reeks pads een compact formaat waardoor deze makkelijk is om mee te nemen.

Note tabs

Ook de Note tabs, die bestaan in 14 varianten, bieden een handige twee-in-één oplossing: markeren en indexeren. Het verschil met de Label pads is dat de pad zelf, die ook voorzien is van een niet-klevende tab, doorzichtig en beschrijfbaar is. Het spreekt voor zich dat dit makkelijk kan gebruikt worden voor het markeren in vakliteratuur, cursussen, boeken en catalogussen. Ook de Note tabs zijn beschrijfbaar met balpen en markeerstift. De Note tab is, net als de Label pad, doorzichtig en makkelijk herpositioneerbaar zonder dat de onderliggende inkt wordt aangetast.