header

Avery etiketten – merk in de kijkerBruneau

Avery Office Products, een dochter van het Amerikaanse beursgenoteerde Avery Dennison, heeft een breed gamma van professionele en kwaliteitsvolle etiketten en kaartproducten in zijn productengamma opgenomen. Vaak wordt Avery uitsluitend geassocieerd met etiketten, maar het bedrijf is veel meer dan dat. Avery Office Products maakt en ondersteunt onder andere presentatiemiddelen, indexproducten,kantoorbenodigdheden, fotopapier en ontwikkelt daarnaast ondersteunende software voor het bedrukken van etiketten en andere A4-producten. We vermelden verder onder meer zelfklevende etiketten, presentatiemiddelen, zelfklevende postzegels, batterijen, reflecterende wegmarkeringen, speciale tape en geautomatiseerde etiketterings- en labellingsystemen en nog veel meer.

Avery Dennison, dat in 1935 werd opgericht, heeft in de loop van de jaren zijn aanbod geoptimaliseerd. Het bedrijf is nog steeds wereldleider op het gebied van onder andere zelfklevende materialen, maar levert ook totaaloplossingen voor diverse doelgroepen.

Wereldwijd werkt Avery Dennison samen met bekende hard- en softwarefabrikanten om het bedrukken van Avery-etiketten, fotopapier en kaartenproducten zo makkelijk mogelijk te maken. Zodoende treft de klant de formaten van deze producten standaard aan in alle veelgebruikte software-oplossingen. JM Bruneau heeft een ruim aanbod van Avery-producten in de catalogus opgenomen:

  • Avery doorzichtige adresetiketten voor laserprinters en inkjet printers.
  • Avery visitekaartjes voor laser en inkjet printers. De bijgeleverde software maakt het mogelijk om zelf uw visitekaartjes te ontwerpen.
  • Gemetalliseerde etiketten voor laserprinters. Deze extra stevige etiketten met metaal afwerking kunnen niet gescheurd of gewijzigd worden en zijn bestand tegen water, olie, UV, hoge en lage temperaturen. Deze etiketten zijn ideaal voor het labelen van informaticatoestellen, elektronisch materiaal en meubilair.
  • Standaard Avery adresetiketten.
  • Avery bedrukbare tabbladen. Tabbladen met doorschijnende etiketten die u kunt printen en plakken op de tabs.De doorschijnende etiketten verdwijnen bijna als ze op de gekleurde tabs worden gekleefd.
  • Avery Fotopapier.
  • Avery etiketten voor CD/DVD zijn buitengewoon handig in het gebruik. Voor een professione el ontwerpvan uw CD's en DVD's heeft Avery etiketten en inlegkaarten voor de hoesjes. U kunt zowel de CD als het hoesje hetzelfde design geven. De bijgeleverde software zorgt ervoor dat u de bovenkant, binnenzijde, onderkant en de smalle rand van het hoesje kunt aanpassen aan uw huisstijl.
  • De Avery mappen met 3 kleppen.