header

Agipa - Merk in de kijker: AgipaBruneau

APLI-Agipa SAS staat hoofdzakelijk bekend om zijn kleefproducten, het bedrijf is in dat segment één van de belangrijkste spelers op de Franse markt. Ook buiten Frankrijk zijn de producten van het bedrijf gezocht. In de loop van de afgelopen decennia – APLI-Agipa SAS bestaat al meer dan 60 jaar - werd het aanbod aan producten geleidelijk aan uitgebreid. Het filiaal van APLI Paper voert zijn producten naar meer dan 60 landen uit.

Het gamma van Agipa is enorm uitgebreid, zodat we ons beperken tot het onder de loep nemen van enkele van de meest opmerkelijke producten. Zo zijn er de Agipa adresetiketten. Deze multifunctionele witte etiketten zonder markering kunnen gebruikt worden voor prijsaanduidingen, om een adres te vermelden, om te etiketteren, om te indexeren, enz... Bovendien zijn ze universeel en compatibel met alle standaard software (Word, Works, Access, Amipro, Wordperfect, Clarisworks, enz...).

Interessant om te vermelden zijn de ronde klevertjes van Agipa. Deze gekleurde ronde pastilles van Agipa zijn te verkrijgen in verschillende formaten en kleuren. Ze zijn ideaal voor het markeren van documenten.

De zelfklevende folie is ideaal om documenten met de hand te plastificeren. Het betreft folie met een doorzichtig glanzend oppervlak die uiterst stevig is. De folie kleeft perfect en scheurt niet bij het plooien. Hij is herkleefbaar tijdens het aanbrengen.

Waarschijnlijk het meest bekend zijn de Agipa verstevigingsringen voor het verstevigen van geperforeerde documenten.