header

5 tips voor het kopen van vergaderstoelenBruneau

Vergaderen maakt onlosmakelijk deel uit van de moderne bedrijfscultuur. Naargelang de noodzaak zich opdringt, kan tot meerdere keren per dag rond de vergadertafel plaatsgenomen worden. Sommige vergaderingen kunnen lang uitlopen, om de eenvoudige reden dat er gewichtige zaken op de agenda staan en/of zwaarwegende beslissingen moeten worden genomen. Het minste wat de deelnemers aan zo’n marathonvergadering mogen vragen, is dat ze op een comfortabele vergaderstoel kunnen plaatsnemen.

De vraag luidt vervolgens wat onder een comfortabele vergaderstoel mag worden verstaan. Belangrijk is dat zo’n stoel de gebruiker toelaat om een rustige houding aan te nemen. Ongemakkelijke stoelen gaan onvermijdelijk de kwaliteit van de vergadering in negatieve zin beïnvloeden. Een goede vergaderstoel maakt het van ondergeschikt belang of een vergadering lang dan wel kort duurt, de gebruiker is comfortabel gezeten.

Hieronder geven we vijf tips die kunnen helpen bij de aankoop van vergaderstoelen. Wie nog meer informatie wil inwinnen, kan daarvoor uiteraard terecht bij JM Bruneau. Ons team is met alle plezier bereid om uit te leggen aan welke bijkomende eisen een comfortabele vergaderstoel moet voldoen.

Dit zijn alvast de vijf tips:

  • Kies voor stapelbare/opvouwbare stoelen wanneer het vergaderlokaal regelmatig ontruimd moet worden.
  • Zorg dat er genoeg ruimte is tussen de zitting en de onderkant van de tafel, zodat er ook voldoende plaats is voor de benen van de deelnemers.
  • Zorg dat de stoelen aansluiten bij de stijl en de inrichting van de vergaderruimte, het oog wil namelijk ook iets.
  • Zorg dat de stoelen voldoende comfortabel zijn, is dit niet het geval dan kan het moeilijk worden om een lange vergadering uit te zitten.
  • Zorg dat er voldoende ruimte tussen de stoelen is, zodat de deelnemers aan de vergadering niet op elkaar gepakt zitten.

JM Bruneau kan wat vergaderstoelen betreft topkwaliteit leveren. Een eerste model is verkrijgbaar in zwart/groen/blauw/rood. Deze stoel bestaat voor 100% uit acryl, met als onderstel een metalen buis die zwart epoxygelakt is. Het oppervlakte bestaat uit schuimvulling. De stoel heeft zowel een zitting als een rug met vulling van hoge dichtheid. Het raamwerk is in metalen buizen die daar bovenop nog eens verstevigd zijn.

Ook kuipstoelen zijn opgenomen in het assortiment van JM Bruneau. We stellen bijvoorbeeld een zeer comfortabele kuipstoel voor, gemaakt in duurzame materialen. Bij deze kuipstoelen is geen onderhoud vereist. Met een gewicht van 3 kg zijn ze niet te zwaar en dus makkelijk verplaatsbaar. Het onderstel is een verchroomde metaalbuis, versterkt met dwarsliggende verstevigingsbuizen.

In vinyl kunnen we u de vergaderstoel Lea voorstellen. Het betreft een zeer eenvoudig model dat ook eenvoudig in het onderhoud is. Deze stoel wordt nogal eens getipt als bij uitstek geschikt voor groepen. De structuur is opgebouwd in verchroomd buismateriaal, met zitting en rug in schuimrubber en een bekleding in zwart vinyl. De stoelen zijn perfect stapelbaar.

Als specialist in kantoorartikelen heeft JM Bruneau een aantrekkelijk aanbod aan vergaderstoelen samengesteld.