Verder winkelen

Geniet van een directe korting van €15 excl. btw

bij uw bestelbedrag

Gratis levering

vanaf €49 (ipv €74 excl. btw)
Gratis levering vanaf €49 excl. btw (ipv €74 excl. btw)

Gratis levering vanaf €49 excl. btw (ipv €74 excl. btw)

omschrijving

Enkele goede redenen om Bruneau te ontdekken: 150 experten ter beschikking om u te begeleiden. De grootste keuze aan producten. Gratis levering binnen 24 u. De garantie ‘tevreden of terugbetaald’. Geniet ervan!
  • Geniet van een directe korting van €15 excl. btw

    Een korting van €15 excl. btw op het hele gamma (zie voorwaarden)

    €15 excl. btw op alles (*). Dit is uw moment om een beroep te doen op de know-how en de kennis van uw specialist in kantoorbenodigdheden, kantoormeubilair, klassement, papier, cartridges… Aarzel niet om nu koopjes te doen.

  • Gratis levering

    Gratis levering vanaf €49 excl. btw (ipv €74 excl. btw)

voorwaarden

* Niet-cumuleerbaar en niet inruilbaar aanbod, 1X per klant geldig bij uw internetbestelling, gedurende 8 dagen na verzending van dit bericht. Indien niet langer voorradig, behoudt Bruneau zich het recht u een gelijkaardig product te sturen binnen dezelfde of een hogere prijsklasse. Kortingen niet van toepassing op computersupplies, elektronisch materiaal, bepaalde cartridges/toners, multipacks, artikels reeds in promotie en levensmiddelen. Onze website richt zich enkel tot personen, bedrijven, instellingen en vrije beroepen die de aangekochte producten uitsluitend in het kader van hun beroepsbekwaamheid gebruiken. Wij verkopen niet aan particulieren. De prijzen worden vermeld in euro, excl. btw. Gratis levering bij een bestelling vanaf €49 excl. btw (in plaats van €74 excl. btw). Postzegels komen niet in aanmerking voor een voordeelcode of franco leveringen.
bestel ZONDER voordeel Verder winkelen