Een levering op maat!

Aangezien 100% van onze producten beschikbaar zijn in stock, kunnen wij zowel in België als in Luxemburg binnen 24 uur leveren!

Internetbestellingen:
- doorgegeven voor 16u: gerealiseerd in 85% van de gevallen.
Leveringen gebeuren van maandag tot vrijdag. Indien montage aangevraagd werd, houdt u best rekening met een termijn van 3 dagen.

Sommige producten zijn onderworpen aan speciale leveringsvoorwaarden:
- producten die rechtstreeks van bij de leverancier komen: termijn van 2 tot 16 dagen (vermeld in de catalogus)
- gepersonaliseerde stempels: termijn van 5 tot 7 dagen
- omvangrijke artikelen en bestellingen zwaarder dan 800 kg: levering op afspraak

De levering is helemaal GRATIS indien uw bestelling minimum €74 bedraagt. Indien uw bestelling minder dan €74 bedraagt, worden verzendkosten van €9.90 excl. btw aangerekend.

Koop in alle vertrouwen

Al onze producten ondergaan een strenge selectie, zijn conform de meeste strikte kwaliteits- en veiligheidsnormen en genieten een gratis waarborg van minimum 2 jaar. Sommige van onze artikelen genieten zelfs een levenslange garantie!

Tevreden of uw geld terug: aan u de keuze. Gratis retour!

Omruilingen of terugbetalingen worden gratis uitgevoerd binnen 30 dagen na factuurdatum voor ieder product dat niet aan uw verwachtingen voldoet, ongeacht de reden. Terugname tot 6 maand na factuurdatum is mogelijk, op voorwaarde dat u bij de aankoop gekozen hebt voor de totale veiligheidsgarantie. De totale veiligheidsgarantie, voorgesteld in optie, staat vermeld op uw factuur. Ze bedraagt 2.9% van het totaalbedrag excl btw met een minimum van € 0,99 en een maximum van € 4,95. Deze garantie zorgt ervoor dat u tot 6 maand na aankoop om gelijk welke reden uw artikelen kan terugzenden.

Wat kunt u concreet doen:

 1. 1. Ofwel het artikel zelf terugsturen (bv een artikel van weinig waarde (minder dan 10 euro), of een artikel met weinig gewicht) naar
     JM Bruneau
     Tav dienst retours
     Esplanade Oscar Van de Voorde 1
     9000 Gent
 2. 2. Ofwel komen wij het ophalen (bij zwaardere artikelen):
     Neem contact op met onze klantendienst op 070/ 22 26 26 of u mailt naar info@jm-bruneau.be met als onderwerp “retour” en uw klantennummer.    Onze mensen zoeken dan onmiddellijk de beste oplossing voor u uit.

Het is belangrijk dat u het artikel in de originele verpakking terugstuurt. U bewaart dus best steeds de originele verpakking van uw bestelling.
Om een snelle afhandeling te verzekeren dient u eveneens een kopij van de factuur (of leveringsbon) bij de retour mee te sturen. Op die manier vinden we snel alles terug en kan uw creditnota vlugger opgemaakt worden.
Stuur je meer dan 1 pakket terug, en kan je geen kopij nemen van je documenten, zorg er dan steeds voor dat je naam en klantennummer in de andere pakketten zit.
Gepersonaliseerde artikelen (zoals stempels, T shirts, balpennen) en software artikelen waarvan de verzegeling is verbroken kunnen om evidente reden niet worden teruggenomen.
Hou steeds uw bewijsje van terughaling goed bij tot uw dossier volledig is afgesloten. Dit retourbewijs kan bv een documentje van de post zijn, of een document van de transportfirma van ophaling. Dit is belangrijk om eventuele verliezen of discussies te vermijden.

Het merk Bruneau: kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen

Een merk dat alleen maar voordelen biedt!
- De prijzen:
De producten van het merk Bruneau zijn tot 30% goedkoper dan hun merkequivalenten.
- De kwaliteit:
Alle producten die het Bruneaulabel dragen werden aan strenge eisen onderworpen.
- De keuze:
Vind alles wat u nodig heeft voor uw kantoor onder de meer dan 1000 referenties en kies wat het dichtst bij uw behoeften aansluit.
- Regelmatige updates:
De nauwe samenwerking met onze leveranciers biedt ons de mogelijkheid ons gamma regelmatig te vernieuwen en de duurzaamheid van onze selectie te garanderen.

Een all-inmontage van uw meubilair

Een interessante dienst die u het werk uit handen neemt en u een snelle en perfect verzorgde montage garandeert.

1/
Onze opgeleide en bekwame technici komen uw meubelen monteren op de dag die u verkiest, binnen een gemiddelde termijn van 1 week.
2/ Netheidsgarantie
Uw lokalen worden in perfecte staat achtergelaten en alle verpakkingen worden opgeruimd.
3/ Handige tips
Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Onze technici staan u graag bij met hun raad en geven u ook enkele nuttige gebruikstips.
4/ Volledige tevredenheidsgarantie
Wenst u toch een andere meubelopstelling dan afgesproken? Stuit onze montagedienst op een onvoorzien probleem of ontbreekt een deel van de bestelling?
Welke situatie zich ook voordoet, onze ploeg vindt steeds ter plaatse een oplossing. Desnoods wordt onze technische dienst gecontacteerd om u een antwoord te kunnen bieden.

Montagetarieven (excl. btw)

€ 9,90 € 39 € 89
€ 19 € 59 € 99
€ 29 € 75 € 119

Vaste tarieven te vermenigvuldigen met het aantal te monteren meubels.
De producten die in aanmerking komen voor het montageteam zijn in de catalogus aangeduid met het exacte bedrag excl. btw.

Een bepaald product nodig? Onze My Bruneau ploeg beweegt hemel en aarde om net dat product te vinden waarnaar u op zoek bent! Service is onze prioriteit!

Zoekt u compatibele cartridges voor uw printer maar staan ze niet in onze catalogus? Heeft u specifieke accessoires voor een bepaald onderhoudstoestel nodig? Of bent u op zoek naar een uniek tafelmodel?
Het toegewijde My Bruneau team pluist zorgvuldig het assortiment van onze leveranciers uit om u het product aan te bieden waarnaar u op zoek bent of dit op maat te laten maken.

Bestellen is niet verplicht, u kunt deze dienst GRATIS raadplegen.
- Contacteer ons per e-mail: info@jm-bruneau.be of per telefoon (070) 22 26 26.
- Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.
- Wij sturen u een prijsbestek van het door u gewenste product.
- Wij wachten op uw akkoord alvorens de bestelling te valideren.

Deskundigheid en een glimlach aan de andere kant van de lijn

Onze goed opgeleide agenten zijn perfect op de hoogte van ons productgamma. Met hun vakkennis kunnen zij u persoonlijk begeleiden bij uw keuze en uw bestelling opnemen. Zo bent u zeker van een oplossing afgestemd op uw behoeften.

Tevreden… in een mum van tijd!

Als u ons belt zal de wachttijd nooit de 30 seconden* overschrijden!
En als we uw vraag niet onmiddellijk kunnen beantwoorden, verbinden we ons ertoe u binnen 48 uur een antwoord te bieden. Maandag tot vrijdag van 8 tot 17 uur.
*geldig voor 90% van de oproepen.