Epson FX 2190N - printer - monochroom - dotmatrix (C11C526022A0)

Art.nr. BI9 200475
EAN-code
Vragen en antwoorden Voeg toe aan favorieten
Epson

Ex. € 0,04 Recupelbijdrage.

1 tot 7 werkdagen
 
1007,00ex. btw/stuk

ProductinfoSnelste in zijn soort - tot maar liefst 680 cps Compact, robuust en betrouwbaar Lint met lange levensduur Werkt met 1 origineel + 5 doorslagen Flexibele papier in- en uitvoer via voor-, boven-, achter- en onderkant Werkt met breedtes van maar liefst 136 kolommen Twee optionele papierinvoereenheden voor verschillende formulieren Tweede push-tractoroptie voor dubbel kettingpapier Standaard parallelle en USB-interfaces Optionele interfaces voor netwerken (draadloos en kabel)


De Epson FX-2190 dot-matrixprinter met brede wagen is speciaal ontwikkeld voor een hogere afdruksnelheid, een hogere mate van betrouwbaarheid en flexibel papierbeheer - en dat in een compacte vormgeving. Het is de perfecte oplossing voor productiebedrijven, autohandelaren, magazijnen, laboratoria, groothandelaars, transportbedrijven, financiële afdelingen en handelaars die hoge prestaties willen voor een lage prijs.

gratis offerte

U hebt een grotere hoeveelheid nodig?

Vraag dan een offerte op maat. Helemaal GRATIS, zonder enige aankoopverplichting. Vul onderstaande velden in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk. We danken u alvast voor uw aanvraag.

Bekijk ook
Reviews

Not Found.

Vragen en antwoorden

Not Found.