Epson WorkForce Pro WF-5190DW - printer - kleur - inktjet (C11CD15301)

Art.nr. BI9 323303
EAN-code
Vragen en antwoorden Voeg toe aan favorieten
Epson

Ex. € 0,04 Recupelbijdrage.

1 tot 7 werkdagen
 
344,00ex. btw/stuk

ProductinfoLage bedrijfskosten: tot 50 procent lagere kosten per pagina dan bij kleurenlaserprinters van concurrentenMilieuvriendelijk: gebruikt tot maximaal 80 procent minder energie dan kleurenlaserprinters van concurrentenTijd besparen: een grote papiercapaciteit betekent minder vaak bijvullenOntwikkeld voor zakelijk gebruik: PDL-emulaties (PCL en Adobe PostScript 3)PrecisionCore technologie: Epsons geavanceerde printkoptechnologie


Lage bedrijfskostenDe WorkForce Pro WF-5190DW biedt tot 50 procent lagere afdrukkosten per pagina dan vergelijkbare kleurenlaserprinters . Zo bespaart u geld wanneer u gebruikt maakt van de inktpatronen met hoge capaciteit tot maximaal 4000 pagina's . Bovendien hoeven er, in tegenstelling tot een laserprinter, minder onderdelen te worden vervangen.MilieuvriendelijkDe WF-5190DW verbruikt maximaal 80 procent minder energie dan kleurenlaserprinters van concurrenten. Dit is gedeeltelijk te danken aan de technologie zonder hitte. Er vindt geen uitstoot plaats van ozongassen en de stille printmodus, alsmede het ontbreken van een ventilatorgeluid tijdens en na het printen, maakt dit de ideale printer voor de werkomgeving.Tijd besparenDeze efficiënte zakelijke printer is sneller dan een laserprinter met standaard afdruktaken , met afdruksnelheden tot maximaal 34 ppm in zwart-wit, 30 ppm in kleur of 20 ppm ISO afdruksnelheid in beide standen . Met een hoge papiercapaciteit van 580 vellen is er minder tijd gemoeid met bijvullen en met een maandelijkse afdrukcyclus van 35.000 pagina's4betekent dit dat u met een gerust hart grote hoeveelheden kunt afdrukken.Ontwikkeld voor zakelijk gebruikPrecisionCore zorgt bij afdrukken op hoge snelheden voor de kwaliteit waar Epson bekend om staat, wat een vereiste is op kantoor en in commerciële en industriële omgevingen. Sneldrogende DURABrite Ultra ink. Druk veilig af met Email Print for Enterprise. Epson Connect5 laat u makkelijk vanaf smartphones en tablets afdrukken en dankzij de Wi-Fi Direct -functionaliteit kunt u vanaf ondersteunde draadloze apparaten afdrukken, zonder verbinding te maken met een router.

gratis offerte

U hebt een grotere hoeveelheid nodig?

Vraag dan een offerte op maat. Helemaal GRATIS, zonder enige aankoopverplichting. Vul onderstaande velden in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk. We danken u alvast voor uw aanvraag.

Bekijk ook
Reviews

Not Found.

Vragen en antwoorden

Not Found.