HP LaserJet P2035 - printer - monochroom - laser (CE461A#B19)

Art.nr. BI9 201205
EAN-code
Vragen en antwoorden Voeg toe aan favorieten
Hp

Ex. € 0,04 Recupelbijdrage.

1 tot 7 werkdagen
 
188,00ex. btw/stuk

ProductinfoPrintsnelheden to 30 ppm en Instant-on technologie die zorgt dat de eerste pagina vanuit powersave-modus snel verschijnt.HP FastRes 1200, dat een effectieve uitvoerkwaliteit van 1200 dpi genereert, produceert professionele documenten met scherpe tekst en afbeeldingen.De interactieve intelligentie in de originele HP printcartridge optimaliseert de printkwaliteit en waarschuwt als de supplies bijna op zijn, om het suppliesbeheer eenvoudig te maken.Selecteer de Stille printmodus om het printergeluid te reduceren


De HP LaserJet P2030 printerserie verhoogt de productiviteit. U produceert professionele zwart-wit documenten met snelheden tot 30 ppm en beschikt over een gebruiksvriendelijk apparaat met flexibele aansluitmogelijkheden voor een gunstige prijs.HP FastRes 1200, dat een effectieve uitvoerkwaliteit van 1200 dpi genereert, produceert hoogwaardige documenten met scherpe tekst en afbeeldingen. Deze compacte, ruimtebesparende printer neemt weinig plaats in op het bureau.Heel eenvoudig te installeren, te gebruiken, te onderhouden. De intelligente printcartridge optimaliseert de printkwaliteit en waarschuwt als de supplies bijna op zijn. Eenvoudig LED-bedieningspaneel om gemakkelijk door de printerfuncties te navigeren.

gratis offerte

U hebt een grotere hoeveelheid nodig?

Vraag dan een offerte op maat. Helemaal GRATIS, zonder enige aankoopverplichting. Vul onderstaande velden in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk. We danken u alvast voor uw aanvraag.

Bekijk ook
Reviews

Not Found.

Vragen en antwoorden

Not Found.