LaCie d2 Quadra USB 3.0 - vaste schijf - 5 TB - FireWire 800 / USB 3.0 / eSATA-300 (9000481EK)

Art.nr. BI1 328788
EAN-code
Vragen en antwoorden Voeg toe aan favorieten
LaCie

Ex. € 0,04 Recupelbijdrage,
€ 9,00 Auvibelbijdrage.

1 tot 7 werkdagen
 
298,00ex. btw/stuk

ProductinfoLaCie d2 Quadra USB 3.0 - Vaste schijf - 5 TB - extern (bureaublad) - FireWire 800 / USB 3.0 / eSATA-300 - 7200 tpm


Met de USB 3.0-interface van 5 Gb/s is de LaCie d2 Quadra Hard Disk het ideale hulpmiddel voor creatieve professionals die zowel hoge snelheden als een grote opslagcapaciteit nodig hebben. Voorzien van schijven met 7200 rpm en een minimale cache van 32 MB voor de beste prestaties en zoektijden, kan deze harde schijf de meest intensieve toepassingen aan. Bovendien kunnen met USB 3.0 snelheden tot 130 MB/s worden bereikt. De d2 Quadra beschikt over de meest actuele connectiviteit met USB 3.0 en twee FireWire 800-interfaces voor serieschakeling, maar is nog steeds volledig compatibel met eSATA 3 Gb/s, USB 2.0 en FireWire 400. Dankzij het USB 3.0-stuurprogramma voor Mac OS van LaCie is de schijf zelfs compatibel met USB 3.0 op Mac-computers. Met al deze interfaces biedt de d2 Quadra universele aansluitmogelijkheden, zodat van elk werkstation eenvoudig een back-up kan worden gemaakt en back-ups later snel kunnen worden hersteld, ongeacht de configuratie en interfaces. Dankzij de USB 3.0-prestaties kunt u bovendien sneller en vaker back-ups van uw gegevens maken, waardoor deze altijd veilig en beschermd zijn. Met het vooraf geïnstalleerde LaCie Desktop Manager kunt u eenvoudig de Shortcut Button configureren zodat de door u gewenste toepassing met één druk op de knop kan worden gestart en de eco-modus van de schijf kan worden geconfigureerd. Met de tweekleurige LED-indicator aan de voorzijde kan bovendien eenvoudig de status van het apparaat worden gecontroleerd. De schijf bevat tevens Genie Backup Assistant-software en Intego Backup Assistant-software met gegevensherstel voor Windows en Mac. Beide producten bieden een ideale oplossing voor eenvoudige en gebruiksvriendelijke back-ups en bestandsherstel. Het unieke en onopvallende ontwerp van de d2 Quadra wordt zeer terecht gerespecteerd in de creatieve branche. Het ventilatorloze aluminiumontwerp biedt een grotere oppervlakte voor een betere warmteafvoer, waardoor de binnenzijde stil, veilig en stofvrij blijft. Het apparaat kan ook rechtop staan, horizontaal worden gestapeld met andere schijven of zelfs in een rack worden gemonteerd om ruimte op uw bureau te besparen. Dit is een uitstekende oplossing voor intensieve gebruikers van opslagruimte die back-ups en archieven op een externe locatie willen maken van elke werkomgeving. Voor een superieure energie-efficiëntie heeft de schijf ook een programmeerbare eco-modus, waarmee automatisch energie wordt bespaard als de schijf gedurende een bepaalde periode inactief is. Daarnaast is het apparaat nog eens recycleerbaar en is het in overeenstemming met de ROHS-richtlijn.

Specificaties

 • Verwisselbare opslagmedia / Oorspronkelijke capaciteit
  5 To
  • Kleur:
 • Afmetingen & gewicht / Hoogte
  6 cm
 • Afmetingen & gewicht / Breedte
  18.3 cm
 • Afmetingen & gewicht (Handset) / Gewicht
  1.7 kg
 • Afmetingen & gewicht / Diepte
  16.8 cm
 • Kop / Aantal in pakket
  1
 • Vaste schijf / Spindelsnelheid
  7200 tours/min
 • Service & Support / Type
  3 jaar garantie
 • Kop / Assortiment producten
  LaCie d2
 • Kop / Compatibiliteit
  PC
 • Diversen / Compatibele mobiele apparaten
  Quadra USB 3.0
 • Diversen / Microsoft Certificatie
  Compatibel met Windows 7

gratis offerte

U hebt een grotere hoeveelheid nodig?

Vraag dan een offerte op maat. Helemaal GRATIS, zonder enige aankoopverplichting. Vul onderstaande velden in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk. We danken u alvast voor uw aanvraag.


Reviews

Not Found.

Vragen en antwoorden

Not Found.