Canon imageFORMULA ScanFront 330 - documentscanner - bureaumodel - USB 2.0, LAN (8683B003)

Art.nr. BI9 215890
EAN-code
Vragen en antwoorden Voeg toe aan favorieten
Canon

Ex. € 0,04 Recupelbijdrage,
€ 0,08 Milieubijdrage batterijen en accu's.

1 tot 7 werkdagen
 
1309,00ex. btw/stuk

ProductinfoCanon imageFORMULA ScanFront 330 - Documentscanner - Dubbelzijdig - 216 x 1000 mm - 600 dpi x 600 dpi - tot 30 ppm (mono) / tot 25 ppm (kleur) - ADF (50 vellen) - tot 3000 scans per dag - USB 2.0, LAN


De ScanFront 330 biedt veelzijdige tijdbesparende opties voor het verzenden van bestanden die een efficiënte verwerking van scans mogelijk maken, zoals scannen naar mappen binnen het netwerk, e-mail, FTP, fax, printer en USB-geheugen. Gebruikers kunnen scan-taken instellen waarmee de scan met één opdracht naar meerdere bestemmingen wordt verzonden. De "e-mail-me"-functie stelt gebruikers in staat documenten snel naar hun eigen e-mailadres te scannen en de "ad-hoc fax"-functie maakt het mogelijk de scan te verzenden naar een faxnummer dat tijdens het scannen wordt ingevoerd.De productieve imageFORMULA ScanFront 330 is voorzien van een geavanceerde invoermechanisme dat de betrouwbaarheid bij het invoeren en scheiden van pagina's verhoogt wanneer batches met verschillende documenten worden gescand. Dankzij de vlakke papierbaan is de scanner in staat uiteenlopende documenten te scannen: van dun papier tot dik karton, ID-kaarten en zelfs documenten van A3-formaat (bij gebruik van de Folio-modus) en originelen met een lengte van maximaal één meter. Daarnaast is de scanner uitgerust met een ultrasone sensor voor de detectie van dubbele invoer, zodat documenten altijd volledig worden gescand. De imageFORMULA ScanFront 330 beschikt over een reeks geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder beveiligde toegang, bedieningsbeperking voor gebruikers en het versleutelen van documenten met wachtwoordbeveiliging. De scanner ondersteunt ook LDAP over SSL-communicatie. Hierbij worden tussen de LDAP-client en de LDAP-server te verzenden gegevens versleuteld. Hiermee wordt een krachtig beveiligingskenmerk aan de scanner toegevoegd.

gratis offerte

U hebt een grotere hoeveelheid nodig?

Vraag dan een offerte op maat. Helemaal GRATIS, zonder enige aankoopverplichting. Vul onderstaande velden in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk. We danken u alvast voor uw aanvraag.

Bekijk ook
Reviews

Not Found.

Vragen en antwoorden

Not Found.