D-Link DCS 8600LH - netwerkbewakingscamera

D-Link DCS 8600LH - Netwerkbewakingscamera - openlucht, binnen - weerbestendig - kleur (Dag en nacht) - 1920 x 1080 -... Meer weten +

Referentie: 664649

UITGEPUT PRODUCT Dit artikel wordt niet meer verkocht.
Aantal:
Kleur : Wit
  • Wit
D-Link DCS 8600LH - Netwerkbewakingscamera - openlucht, binnen - weerbestendig - kleur (Dag en nacht) - 1920 x 1080 - 1080p - audio - draadloos - Wi-Fi - Bluetooth 4.0 - MJPEG, H.264 - 5 V gelijkstroom
De DCS-8600LH Full HD Outdoor Wi-Fi Camera beschikt over een groothoeklens die gemakkelijk de buitenkant van uw huis vastlegt, of het nu de voordeur of uw tuin is, in 1080p van hoge kwaliteit. Dankzij het ingebouwde nachtzicht, de bewegings- en geluidsdetectie en het verzenden van meldingen naar de mydlink™ app weet u wat er ‘s nachts gebeurt. De draaibare kop maakt discrete installaties aan de muur of onder een afdak mogelijk. Hij heeft een IP65-classificatie, wat betekent dat hij bestand is tegen weersinvloeden en beschermd is tegen regen, vocht en stof.
De DCS-8600LH heeft een 135° groothoeklens en een 1080p Full HD-sensor, zodat één camera de hele ruimte duidelijk in beeld brengt. Met de ingebouwde infrarood LED's is 24 uur per dag bewaking mogelijk, waardoor de camera tot 7 meter kan zien, zelfs in volledige duisternis. De speciale magnetische bevestiging maakt van wand- en afdakinstallaties een fluitje van een cent, terwijl de draadloze connectiviteit de bekabeling tot een minimum beperkt.
De DCS-8600LH helpt u te waken over de dingen die belangrijk voor u zijn met ingebouwde bewegingsdetectie die push-meldingen naar uw mobiele telefoon kan sturen en automatisch snapshots en videoclips kan opnemen op een microSD-kaart of uw private cloud account. Geluidsdetectie brengt u op de hoogte van harde geluiden, zoals een alarm of raambreuk, waardoor u die extra gemoedsrust krijgt.
De DCS-8600LH biedt ondersteuning voor mydlink™ Cloud Recording. Zo kunt u op een eenvoudige manier voor uw gezin zorgen en controleren wat er bij uw woning of kantoor gebeurt. Met een gratis of premium mydlink™ cloud recording-abonnement worden uw video-opnames automatisch op een cloudserver opgeslagen. Speel opnames in de cloud overal en wanneer u maar wilt af of download videoclips via internet naar uw mobiele apparaat. Bekijk waar u ook bent realtime livebeelden van uw camera’s met behulp van de mydlink™ app en stel automatische schema’s in via uw mobiele apparaat.
U kunt uw camera in een mum van tijd instellen met de nieuwe mydlink™ app voor uw smartphone of tablet. Daarna kunt u uw camera vanaf elke locatie met internettoegang bekijken en beheren. Ook kunt u via interactie en schema’s automatiseringsregels instellen voor compatibele mydlink™ Smart Home producten. Met de One-Tap-functie schakelt u meerdere apparaten, maar ook detectiewaarschuwingen, eenvoudig in en uit met een simpele tik. Zo kunt u scènes maken voor als u thuis of onderweg bent.
Roep het livebeeld van uw camera op met uw stem! Ervaar het handsfree bedieningsgemak via Amazon Alexa en Google Assistant met compatibele Amazon Echo- en Google Home/Chromecast-apparaten (apart verkrijgbaar) om eenvoudig te zien wat er thuis gebeurt terwijl u uw handen vol heeft. Maak uw huis slimmer door het te automatiseren met behulp van IFTTT. Schakel automatisch een lamp in zodra er beweging of geluid wordt gedetecteerd of laat u per sms of e-mail waarschuwen.
Afmetingen & gewicht (Handset) / Gewicht 290 Gram
Terug naar boven